DEXTools

Waarom zijn DEXTools ideaal om te gebruiken voor crypto traders? De populariteit van cryptocurrencies neemt elke dag toe. Kijk maar eens in de krant of op een gemiddelde nieuwssite. Regelmatig verschijnen er interessante artikelen over nieuwe ontwikkelingen in de cryptowereld. In dit artikel kijken we naar een opwindende nieuwe ontwikkeling: DEXTools. Wat is het precies en waarom is het zo interessant? Lees snel verder voor het antwoord!

Wat is DEXTools?

Het is verbazingwekkend om te zien hoe snel de populariteit van DEXTools toeneemt. Langzamerhand is het uitgegroeid tot een essentiële hub voor DeFi handel, analytics en CoinMarketCap. DEXTools bieden een compleet overzicht van de belangrijkste analytics van een token om jou beter te laten traden. Het is in een crypto portfolio management tool met allerlei opties. Neem nu Pool Explorer. Dit is een fantastische tool token liquiditeit te monitoren op de Ethereum blockchain. Traders op Uniswap, PancakeSwap of SushiSwap kunnen er gebruik van maken.

Wat kun je doen met Pool Explorer?

Pool Explorer heeft nog veel meer te bieden. Zo kun je met deze tool ook de liquiditeitstoevoegingen en -verwijderingen in de gaten houden. En dit is een uitstekende manier is om te weten hoe bullish/bearish de token of de cryptomunt is. Pool Explorer kan ook gebruikt worden om informatie te verifiëren omdat het gekoppeld is aan de Etherscan of Uniswap pagina van het token. Dit maakt het voor jou simpeler dan ooit om informatie te verifiëren.

Wat is MultiSwap?

Een andere versie van DEXTools is de ‘MultiSwap’. Daarmee kun je meerdere paren van cryptomunten op één scherm bekijken. Maar het is nog best een kunst om de beste cryptoparen te vinden. Gelukkig heeft DEXTools daar ook een oplossing voor in de vorm van ‘Pair Explorer’. Wie deze optie inschakelt ziet real-time graphics en transacties in beeld verschijnen. Dit maakt het volgen van de beste crypto trading paren een fluitje van een cent.

Onderzoek crypto paren met Pair Explorer

De Pair Explorer is een real-time grafiek- en analyse-instrument waarmee gebruikers de prijsactie van elk tokenpaar op de DEX kunnen volgen. De tool maakt het ook mogelijk om gedecentraliseerde limietorders in te stellen en algoritmische trading bots te gebruiken. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Big Swap Explorer en crypto whales

Misschien heb je wel eens gehoord van ‘Whale trades’. Dit zijn koop- en verkopen die zo groot zijn dat ze gemeld worden aan de exchange. Door grote swaps in de gaten te houden kun je inspelen op koersstijgingen en dalingen. Dit is ook een goede manier om eventuele dips op te vangen. DEXTools zoals de Big Swap Explorer zijn een handig hulpmiddel om de cryptomarkt goed in te gaten te houden. Daardoor neemt de kans dat je geld verdient met crypto aanzienlijk toe.

Kopieer het gedrag van andere crypto traders

Sommige crypto traders kopiëren het gedrag van succesvolle investeerders om geld te verdienen met crypto. Ook dat is mogelijk met DEXTools, aangezien je portefeuilles kan kopiëren en zelf mag configureren. Je handelt vanuit één dashboard die je als het ware kunt zien als een gereedschapskist. Verschillende apps en tools bevinden zich op een plek om het beste uit jouw crypto trading avontuur te houden. Deze cryptocurrency portfolio management tool is dan ook zeer eenvoudig te gebruiken. Alle informatie is in één oogopslag beschikbaar en dat scheelt een hoop tijd en moeite.

Bezoek de officiële website van DEXTools DEXTools.io