CropBytes

Wat is CropBytes en wat maakt het zo’n uniek spel? Ben je dol op gamen en geld verdienen? Dan zijn zogeheten ‘farm games’ uit de cryptomarkt echt iets voor jou. Uit de populariteit van CropBytes blijkt wel hoe populair dit type spellen zijn. Wat is CropBytes precies, hoe werkt het en op welke manieren kun je er geld mee verdienen? Lees snel verder voor het antwoord!

CropBytes Nederland

Farming games

De afgelopen jaren zijn er allerlei ‘farming games’ op de markt gekomen. Miljoenen spelers van over de hele wereld zijn inmiddels in de ban van spellen als ‘Farmer’s World’, ‘Plant vs Undead’ en ‘CropBytes’. De laatstgenoemde game is absoluut het meest populair van dit rijtje bekende namen. Het is een fantastische manier om geld te verdienen op de cryptomarkt. Niet door te investeren in een bepaalde cryptomunt, maar door games te bouwen en te farmen. Dit zijn zogeheten ‘NFT games’, die gamen combineren met het verdienen van geld.

Wat is CropBytes?

CropBytes bestaat sinds 2018 en heeft zich sindsdien ontpopt tot een van de meest populaire NFT games ter wereld. Het spel kwam samen met een cryptocurrency genaamd CROP op de markt. In de afgelopen jaren heeft het veel grafische verbeteringen gehad. Het ziet er in vergelijking met een paar jaar terug echt een stuk beter uit. Hou er wel rekening mee dat dit spel veel tijd kost. Je bent er echt uren zoet mee. CropBytes moedigt spelers aan om in-game items te kopen en heeft een geweldig beloningssysteem waardoor dit geen probleem is. Wie goed weet te handelen kan er een mooi rendement uit halen.

NFT’s

CropBytes is een op blockchain gebaseerd spel waar je groenten of graan kunt oogsten en verkopen voor cryptomunten. Deze cryptomunten kunnen vervolgens worden gebruikt om NFT’s te kopen. In dit geval zijn dat digitale huisdieren zijn die erg lijken op cavia’s. Je kunt unieke exemplaren verzamelen of gevechten aangaan met andere spelers.

Blockchain technologie

Om te begrijpen hoe CropBytes werkt moeten we ons even verdiepen in blockchain technologie. Dit is een openbaar grootboek dat de ruggengraat vormt van de gewassen tijdens het spel. Het maakt het mogelijk om nutsvoorzieningen te kopen en verkopen die je zullen helpen om extracten te krijgen. Deze worden CropBytes en vervolgens verhandeld voor cryptocurrency. Vervolgens kun je de crypto gebruiken om meer CropBytes te kopen of om te investeren in het spel . Op die manier laat je jouw boerderijen verder groeien en boek je steeds meer succes in het spel.

Wat maakt CropBytes uniek?

CropBytes biedt amusement en tegelijkertijd de mogelijkheid om rendement te krijgen uit investeren. Wie zich verdiept in dit populaire spel ontdekt dat het werkt volgens een vrij simpel concept. Wanneer je nieuwe bomen plant in Animal Crossing, krijg je een beloning in de vorm van vruchten. Het is dan jouw keuze om het fruit te verkopen voor geld en iets anders te doen of om meer zaden te kopen om meer bomen te planten. De ene keuze zal je onmiddellijk belonen, de andere geeft je geleidelijk rendement op je investering(en). Hoe leuk en makkelijk kan het zijn!

Bezoek de Nederlandse informatie website over CropBytes CropBytes.nl of ga naar de officiële website van CropBytes CropBytes.com