Cointelegraph

Wil je op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Gebruik dan Cointelegraph. Coin telegraaf is een cryptocurrency en blockchain nieuwsplatform. Het werd opgericht in oktober 2013. Het doel van dit populaire platform om de meest up-to-date informatie over cryptocurrencies en de blockchain-industrie te delen met bezoekers vanuit de hele wereld. Ben je een nieuwe crypto trader? Dan geeft CoinTelegraph jou de up-to-date informatie die je nodig hebt. Binnen de kortste keren leer je alles over deze spannende nieuwe wereld!

Cointelegraph: een goede eerste stap in de complexe crypto wereld

Met het groeiende aantal bedrijven die de crypto technologie omarmen vanwege de vele voordelen, wordt het steeds belangrijker om jezelf te onderwijzen en deze nieuwste financiële en technische ontwikkelingen te kennen. Het gebruik van Cointelegraph is wat dat betreft een goede eerste stap. We raden aan om je te verdiepen in Bitcoin, de grootste cryptomunt ter wereld. Dit is een digitale munteenheid die in 2009 werd gecreëerd door een anonieme programmeur met de alias Satoshi Nakamoto. Bitcoin wordt niet gereguleerd door een regering of bank en is geen waardepapier. Het is daarom een gedecentraliseerd peer-to-peer netwerk.

Wat doet Cointelegraph?

Cointelegraph is een digitaal mediabedrijf dat zich richt op Bitcoin, de blockchain, smart contracts en de volgende generatie tech-enthousiasten. Deze website heeft het laatste crypto nieuws, koersen analyses met de nadruk op de meningen en commentaren van experts uit de wereld van digitale valuta. Het team achter Cointelegraph werkt elke dag keihard om de complexiteit en voordelen van crypto in kaart te brengen.

Een korte geschiedenis van Cointelegraph

Cointelegraph is een non-profit nieuws- en informatiesite voor cryptocurrencies. Opgericht in 2013, behandelt het Bitcoin, Ethereum, blockchain, ICO’s en gedecentraliseerde apps (Dapps). Het is een bron van cryptocurrency-content, met profielen, interessante onderzoeken en informatie over blockchaintoepassingen die regelmatig door conventionele media en kranten worden geciteerd.

Groei van de cryptomarkt

Toen de cryptocurrency markt in 2017 explosief groeide, zag het team achter Cointelegraph een kans om hun mediabedrijf te vestigen als de go-to bron van informatie in deze markt. In een paar jaar tijd heeft het bedrijf zichzelf gevestigd als een leider in de industrie. Het wil de informatievoorziening over crypto verbeteren. Dit is een belangrijk doel van Cointelegraph. Investeerders moeten hun beslissingen baseren op betrouwbare informatie en data die klopt als een bus.

Groot netwerk van over de hele wereld

Cointelegraph is dé nieuws- en databron voor duizenden mensen die meer willen weten over de wereld van cryptocurrency en blockchain. Het heeft een groot netwerk van journalisten en schrijvers die werken om het laatste nieuws over de cryptowereld en de betrokken bedrijven te leveren. Daarnaast geeft het nieuws over technologie, financiën, economie, politiek, wetenschap, en meer. Cointelegraph heeft miljoenen lezers in bijna 100 landen.

Handige tools om te gebruiken tijdens het traden

Een breed scala aan tools zijn beschikbaar om te gebruiken op Cointelegraph.com. Dit is handig voor iedereen die meer informatie wil over cryptocurrencies. Deze kennis kun je gebruiken tijdens het traden. Denk bijvoorbeeld aan een prijsindex tool, een kalender, een tool voor het vergelijken van wisselkoersen en een een lijst van blockchain leiders- en bedrijven. Hoe handig!

Bezoek de officiële website van Cointelegraph https://cointelegraph.com/