Binance

Wat is Binance en hoe werkt het? Binance is een van de meest bekende crypto exchanges ter wereld. Dit is een handelsplaats plaats waar mensen digitale valuta kunnen uitwisselen. Zowel beginnende als ervaren traders kunnen terecht bij Binance en zijn vaak zeer tevreden over hun ervaringen. Het is een van de grootste exchanges ter wereld en biedt ontelbaar veel handelsmogelijkheden. Veel crypto investeerders vinden het dan ook een fantastische plek om te beginnen aan hun crypto avontuur.

Binance: betrouwbare en transparante crypto exchange

Cryptocurrencies worden gebruikt als een manier om geld te verdienen door ze te beleggen of te bewaren. Dit laatste wordt ‘staking’ genoemd. Wie begint met crypto en alles wat daarbij komt kijken moet gebruik maken van een betrouwbare exchange. En daar komt Binance in beeld. Deze exchange staat namelijk bekend om zijn betrouwbaarheid Dit wordt mede bepaald door de transparantie die het tea van Binance biedt. Zo staan ze erom bekend dat ze zich niet verschuilen achter de bedrijfsnaam en wie ze zijn. De oprichter van Binance is bijvoorbeeld zeer bekend. Changpeng Zhao richtte Binance op in 2017 en boekte daar veel succes mee.

Hoe werkt Binance?

Binance brengt kopers en verkopers direct met elkaar in contact. Het platform biedt een grote verscheidenheid aan digitale activa, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. Dit is nog maar een kleine greep uit het enorme aanbod van Binance. Op dit moment heb je de keuze uit ruim 200 verschillende cryptomunten en dat worden er waarschijnlijk nog veel meer.

Wat verklaart de populariteit van Binance?

Binance is een van de snelst groeiende beurzen ter wereld. Het is eenvoudig te gebruiken en iedereen kan zich aanmelden. De groeiende populariteit is aangewakkerd door haar reputatie als een van meest betrouwbare handelsplaatsen om cryptocurrencies te kopen en verkopen.

Uit welke onderdelen bestaat Binance?

Binance bestaat uit verschillende onderdelen. We hebben ze even voor jou op een rijtje gezet:

Binance.com

Binance.com is de oorspronkelijke Binance-uitwisseling. De site stelt gebruikers in staat om te handelen in een verscheidenheid van cryptocurrencies. Naast de handel, de site biedt ook een aantal diensten. Deze omvatten margehandel, fiathandel, en de mogelijkheid om creditcards te gebruiken om stortingen te doen. De site wordt beheerd door Binance Limited.

Binance.us

Binance.US is de nieuwe Binance exchange die gebruikers in staat zal stellen crypto-activa te kopen en te verhandelen met behulp van Amerikaanse dollars. De beurs wordt geëxploiteerd onder de Binance.US LLC.

Binance.io

Binance.io is een platform dat al in maart 2018 door Binance werd gelanceerd. De site stelt gebruikers in staat om BNB-tokens te gebruiken om voor diensten te betalen. Deze tokens kunnen vervolgens op de site worden verhandeld. Binance.io wordt beheerd door Binance.

Hoe is de klantenservice van Binance?

Binance is door zijn snelle groei en gebruiksgemak uitgegroeid tot een van de populairste beurzen ter wereld. Maar niet elke exchange is even betrouwbaar. Gelukkig zit je bij Binance wel goed. Ook wanneer het op klantenondersteuning aankomt. Het is van het grootste belang om een gestroomlijnd support team te hebben. Je kunt je voorstellen dat sommige mensen vrij huiverig zijn om cryptocurrency te gebruiken, dus exchanges krijgen veel vragen. Het is een kunst om daar op tijd en goed antwoord op te geven. De service desk van Binance is 24/7 geopend en goed bereikbaar.

Is Binance veilig?

Binance is een gerenommeerde cryptocurrency exchange die inmiddels al een paar jaar in bedrijf is. Helaas is het in het verleden wel eens het slachtoffer geweest van een hack en daarom is het erg belangrijk om extra veiligheidsmaatregelen te gebruiken. Binance doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke gegevens veilig zijn. Ze hebben daarvoor alle benodigde vergunningen en licenties en gebruiken diverse beveiligingsmaatregelen om hackers buiten de deur te houden. Het team van Binance doet er alles aan om het systeem zo veilig mogelijk te houden en daar hebben ze veel baat bij. Een hack is immers niet goed voor het imago.

Ga naar de officiële website van Binance Binance.com