AllesOverCrypto

Welke rol speelt AllesOverCrypto op de dynamische cryptomarkt? Als crypto enthousiasteling kun je er bijna niet omheen: AllesOverCrypto. Wie tips en informatie zoekt over crypto komt al snel bij deze website. Ook voor een leerzame cursus ben je bij AllesOverCrypto aan het juiste adres. Patrick Suiker en Derek Westra zijn de twee hoofdpersonen achter AllesOverCrypto. Zij hebben het bedrijf in 2017 opgericht. Wie zijn deze twee bijzondere mannen en wat doen ze allemaal op de dynamische cryptomarkt?

Patrick Suiker: de man achter AllesOverCrypto

AllesOverCrypto is gestart door Patrick Suiker, die zichzelf een “geboren ondernemer” noemt. Hij begon zijn bedrijf al toen hij nog terwijl hij op de universiteit zat. Suiker investeerde naar eigen zeggen voor het eerst in cryptocurrency in 2013. Hij las destijds artikelen over Litecoin en besloot om te gaan traden. In het begin ging het niet altijd goed, maar het ging steeds beter en op sommige momenten verdiende hij duizenden euro’s in slechts een paar uur.

Wie is Derek Westra?

Patrick zit al jaren in cryptocurrency trading business. Naast zijn activiteiten met AllesOverCrypto helpt Patrick ook bedrijven met de inzet van blockchain technologie. Natuurlijk staat hij er niet alleen voor. Zijn compagnon is Derek Westra, een afgestudeerd psycholoog die zich heeft verdiept in economie, speltheorie en gedragseconomie. Hij is geïnteresseerd in de rol van psychologie in de economie.

Welke producten biedt AllesOverCrypto aan?

Bij AllesoverCrypto komt alle kennis en ervaring van Patrick Suiker en Derek Westra samen. Het is een bedrijf dat een breed scala aan producten aanbiedt om cryptocurrency investeerders te helpen. Het maakt daarbij niet uit of mensen een klein of groot bedrag investeren. AllesOverCrypto drie informatieve producten waar wij voor dit artikel naar hebben gekeken.

Crypto Masterclass: Online crypto cursus

De AllesOverCrypto Crypto Masterclass is voor crypto investeerders zeker de moeite waard. Het een videocursus bedacht door Suiker en Westra en behandelt alles wat je moet weten over cryptocurrency. Het is ontworpen door Patrick Suiker en Derek Westra.

Twee delen crypto cursus
Deze cursus is opgesplitst in twee delen. Het eerste deel is theorie en het tweede deel is hoe je geld kunt verdienen. Er zijn in totaal meer dan 10 verschillende modules in de cursus. De cursus behandelt verschillende onderwerpen in cryptocurrency behandelen en een high-level overzicht geven van de verschillende concepten. Het geeft je als investeerder of trader een solide basis

Beantwoord een quiz en test jouw kennis
Wil je jouw opgedane crypto kennis testen? Er zijn een aantal quizzen beschikbaar. Die zijn zeer nuttig omdat je meteen weet of je daadwerkelijk iets hebt opgestoken. De Crypto Masterclass heeft bovendien een eigen community waardoor je andere crypto traders ontmoet. Je ontmoet mensen met dezelfde passie en kan vragen stellen als je vastloopt.

eBooks
Bij deze cursus ontvang je extra eBooks, te weten:

Bitcoin Bijbel
12 waardevolle tips voor beginners

Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
Bitcoin & belasting voor Nederland en België

Crypto Portfolio
Cryptocurrency begrippenlijst

Van A tot Z over crypto

De Crypto Masterclass leert je alles van A tot Z over het handelen in cryptocurrencies. Het laat precies zien waarom AllesoverCrypto zo’n populair bedrijf is. Derek Westra en Patrick Suiker helpen beginners echt om geld te verdienen met het handelen in cryptocurrencies.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is voor beginnende en ervaren traders. Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met de cursus en je kunt zelfs een volledige terugbetaling krijgen. Dus je begint er aan zonder enige risico en hebt er in onze opinie alleen maar profijt van.

Ga naar de officiële website van Bitcoin AllesOverCrypto.nl